Ak parti Haberleri

ak parti haberleri ve güncel ak parti gelişmeleri, ak parti ile ilgili tüm video, ak parti fotoğrafları ve ak parti haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Mihalgazi kırsal ilçesini kazanan AK Parti ve Zeynep Akgün oldu

GÜNDEM

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu sabah saatlerinde oyunu kullanmak için sandığa gitti.

GÜNDEM

Eskişehir’de ilçe seçim kurulları CHP iftarına izin vermezken AK Parti'ye izin vermesi gündem yarattı.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, seçim gününe 1 gün kala vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ederek,...

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, yaptığı açıklamada AK Parti Eskişehir Teşkilat olarak seçime hazır olduklarını belirtti.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte ‘Odunpazarı Cumhur...

POLİTİKA

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü, yerel seçim çalışmalarına devam ediyor.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, ulusalda katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalara imza attı.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, rakiplerinin sahte bir gazete bastırdığına dair videolu bir içerik yayınladı.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, ulusal televizyon kanallarında programlara katılmaya devam ediyor...

POLİTİKA

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler öncesinde Samsunlular Kültür ve Sosyal...

POLİTİKA

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü Sazova Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, şebeke suyu üzerinden bir kez daha ESKİ'ye yüklendi.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, ziyaret ettiği Çamlıca Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

POLİTİKA

Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dize ziyarette bulunmak için Eskişehir'e geldi.

POLİTİKA

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, bugün Eskişehir'e gelecek ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.