Asayiş Haberleri

asayiş haberleri ve güncel asayiş gelişmeleri, asayiş ile ilgili tüm video, asayiş fotoğrafları ve asayiş haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen 12 ayrı operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, yakalanan 16 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince sokak satıcılarıyla ilgili yürütülen çalışmalar sonucunda 3 şüpheliye uyuşturucu madde kullanma suçundan gerekli işlemler yapılırken, 3 şüpheli...

ASAYİŞ

Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda araması bulunan 43 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de iş konusunda anlaşmazlık yaşadığı arkadaşı tarafından silahla vurulan 27 yaşındaki Berkan Harman, hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince, 24 okul çevresi ve park kontrol edilirken, 30 şahsın da bu uygulama esnasında sorgulaması yapıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerinin aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda farklı sürelerde hapis cezası bulunan 34 şahıs ve aranma kaydı bulunan 83...

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan çalışmalarda, ülkeye kaçak yollardan girdiği tespit edilen 20 göçmen yakalanırken, şahısların taşınmasına aracılık eden 2 kişi...

ASAYİŞ

Eskişehir’de şahıslara senetle borç para verip, cebir ve şiddetle borçları katlayan, mağdurların gayrimenkulleri ile araçlarını üzerlerine geçirerek tefecilik yaptığı iddia...

ASAYİŞ

Eskişehir’de şüphe üzerine durdurulan 2 kişinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de hakkında 61 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs, polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince 113 şahsın ve 71 aracın sorgulandığı uygulamada 4 araca toplamda 41 bin 884 TL cezai işlem uygulandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de internet üzerinden ücret karşılığında vatandaşların kişisel bilgilerine erişilebildiği tespit edilen şahıs polis ekiplerince yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de tartışma yaşadığı arkadaşı olan emekli zabıta memurunu bıçaklayarak öldüren şahsa, 25 yıl hapis cezası verildi.

ASAYİŞ

Erzurum merkezli 20 ilde gerçekleştirilen 'Sibergöz-20' operasyonunda, internet üzerinden nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik yakalanan 71 şüpheli Erzurum Adliyesi’nde mahkemeye çıkarıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda aralarında hapis cezası da bulunan, farklı suçlardan aranan toplam 37 şahıs yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de bir tütüncüde yapılan aramada çok sayıda sarılmış sigara ve bandrolsüz boş makaron ele geçirildi.