Eskişehir'de Jimnastiğin Adresi Tepebaşı Eskişehir'de Jimnastiğin Adresi Tepebaşı

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta yer alan Eskişehir Demirspor sezon başından bu yana tam manasıyla istikrarlı sonuçlara imza atamıyor. Bu durumun oluşmasında Demirspor'un 2 sezondur yaşadığı büyük ekonomik sıkıntıların payı çok büyük. Buna karşın Demirspor ligde kalmak için sonuna kadar savaşmanın planlarını yapıyor.

BAL 6. Grup'ta 7 puan ile direkt düşme hattındaki Kırşehir GHS'nin averajla üzerinde olan Eskişehir Demirspor bu hafta sonu ligin şampiyonluk iddiası taşıyan ekiplerinden 1926 Polatlı karşısına çıkacak. 11 Ocak Pazar günü, saat 14.00'te kendi evinde 1926 Polatlı'yı ağarlayacak Demirspor, güçlü rakibinden en azından 1 puan alarak elini güçlendirmek istiyor.

T.D. Yasin Söğüt; "Kritik haftalar öncesi topladığımız her puan bize kar olur"

Eskişehir Demirspor Teknik Direktörü Yasin Söğüt, Polatlı 1926 maçı öncesinde yaptığı açıklamalarda;

"Bu sezon tek amacımız maddi imkansızlara rağmen kümede kalmak. Bizim için fikstürde kritik maçlar 6. 7. hafta başlıyor. Biz ligin ikinci yarısına yeni ve genç bir kadro ile devam ediyoruz. Eskişehirspor maçı da dahil bizim için ilk haftalar bir nevi ısınma turu olacak. Yeni kadro birbirine uyum ve ritim yakalarsa biz de kendi hedef maçlarımızı kazanır ligde kalırız. Bunun için hedef maçlara kadar Polatlı gibi güçlü ekiplerden alacağımız her puan bize ciddi avantaj sağlayacak. Bunun için de elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Bu hafta zorlu maç öncesinde kadrodaki eksikler canımızı çok sıkıyor. 3 oyuncumuz cezalı, 1 de sakatımız var. Bunun yanında kaptan Ömer Faruk'un durumu da maç saatinde belli olacak. Eksiklerimiz dışında ise takıma bir yeni oyuncu katıldı. Dün itibariyle lisansı çıkan Emre Arıkan da artık bizimle olacak ve gol yollarında bize güç katacak.

Hafta sonu tek hedefimiz 1926 Polatlı'dan puan almak ve hem kendimiz adına kritik bir puanı hanemize yazdırmak hem de Polatlı'ya çelme takarak Eskişehirspor'umuza fayda sağlamak diyebilirim." ifadelerine yer verdi.