Bayram Haberleri

bayram haberleri ve güncel bayram gelişmeleri, bayram ile ilgili tüm video, bayram fotoğrafları ve bayram haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Ramazan Bayramı'nda seyahat eden vatandaşların dönüşlerinin başlamasıyla birlikte Eskişehir Şehirlerarası Otogarı'nda yoğunluk meydana geldi.

GÜNDEM

Eskişehir İl Jandarma Komutanı Erhan Demir, Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Ramazan Bayramı vesilesiyle Eskişehir İl Emniyet Müdürü...

GÜNDEM

Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel ve Tepebaşı İlçe Müftüsü Gafur Yıldırım, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde şehit ailesi ile Kıbrıs gazilerini ziyaret...

YAŞAM

LÖSEV’e kayıtlı lösemi ve çocukluk çağı kanseriyle mücadele eden minikler Türkiye genelinde yapılan bayramlaşma etkinlikleri ile Ramazan Bayramını kutladı.

GÜNDEM

Beylikova'da gerçekleştirilen program çerçevesinde Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak ve beraberindeki heyet, mahalle muhtarları, belediye personeli ve halk ile bayramlaştı.

YAŞAM

Eskişehir'de Ramazan Bayramı'nı buruk geçiren şehit aileleri, günün erken saatlerinden itibaren şehit evlatlarının kabrinin başına giderek gözyaşları döktü.

YAŞAM

Bayram sabahları yapılan kahvaltıların vazgeçilmezi olan simit için Bayram Namazı sonrasında Eskişehir'de fırınların önünde kuyruklar oluştu.

YAŞAM

Eskişehir’de binlerce vatandaş sabah erken saatlerden itibaren Bayram Namazı için camilere akın etti.

GÜNDEM

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Zafer Partisi'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Oğuz Beki, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

YAŞAM

Eskişehir'de Ramazan Bayramı için son hazırlıklar yapılırken kalan ihtiyaçları için dışarıya çıkan vatandaşlar tatlıcı, kuaför ve kuruyemişçilerde yoğunluk oluşturdu.

GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik ve kutlama mesajı yayımladı.

GÜNDEM

İnönü ilçesi Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik ve kutlama mesajı yayımladı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince Ramazan Bayramı çerçevesinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, bugüne kadar 2 bin 345 araç kontrol edildi.

ASAYİŞ

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi tatlı üretimi ve satışı yapılan iş yerlerine denetim gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNDEM

AK Parti İl Başkanlığı adına İl Başkanı Gürhan Albayrak Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.