Dak Haberleri

dak haberleri ve güncel dak gelişmeleri, dak ile ilgili tüm video, dak fotoğrafları ve dak haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


BÖLGE

Dorlion Arama Kurtarma (DAK) üyeleri Sivrihisar’ın Karakayalar Mahallesi’ne giderek bir dizi eğitim faaliyetinde bulundu.

GÜNDEM

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında arama kurtarma çalışmaları için Eskişehir’den bölgeye giden Odunpazarı Belediyesi...

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir’de bulunan arama kurtarma ekipleri ile bir araya geldi.

EĞİTİM

Eskişehir’de Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekiplerince 120 öğrenci ve 10 öğretmene Afet Bilinci Eğitimi verilip, tatbikat düzenlendi.

GÜNDEM

Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekibi Eskişehir’deki Türkmen Dağı’nda 12 kilometrelik yürüyüş yaparak hem Sarıkamış Harekatı’nda hem de geçtiğimiz günlerde şehit...

YAŞAM

Eskişehir’de 10 yıldır faaliyetlerine devam eden Dorlion Arama Kurtarma Derneği’nin (DAK) 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

EĞİTİM

Dorlion Arama ve Kurtarma Derneği (DAK) üyeleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) uzmanları tarafından eğitim aldı.

EĞİTİM

Dorlion Arama Kurtarma Derneği (DAK) üyeleri ilkokul öğrencileri ile bir araya gelerek Afet Bilinci Eğitimi ve Tahliye Tatbikatı yaptı.

EĞİTİM

Dorlion Arama ve Kurtarma (DAK) derneği üyeleri doğada yön bulma, harita ve pusula kullanımı konusunda eğitim aldı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de evinden ayrılarak kayıplara karışan ve akli dengesi yerine olmadığı öğrenilen kadın, arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda sağ olarak bulundu.