Fotoğraf Haberleri

fotoğraf haberleri ve güncel fotoğraf gelişmeleri, fotoğraf ile ilgili tüm video, fotoğraf fotoğrafları ve fotoğraf haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Sen Anlat Eskişehir Yürüyüş ve Fotoğraf Turu” yoğun ilgi gördü. Etkinlikte fotoğraf tutkunları ve turist rehberleri...

YAŞAM

Eskişehir’de bir çay ocağı işleten Ali İhsan Barut, dükkânını Eskişehir ve Eskişehirspor’la ilgili topladığı fotoğraflarla süsleyerek müşterilerin beğenisini kazandı.

BÖLGE

Eskişehirli doğa tutkunları ormanda 14 kilometrelik yürüyüş yaparken, karların erimesi sonrası oluşan küçük dereleri ve manzarayı fotoğrafladı.

ASAYİŞ

 Eskişehir’de seyir halindeki tramvayın arkasına tutunarak yolculuk yapan 5 çocuk, görenleri hayrete düşürdü.

YAŞAM

Eskişehirli doğa yürüyüşü tutkunları Bilecik Pazaryeri’nde bulunan orman içeresinde temiz hava eşliğinde engebeli arazide 13 kilometrelik yol kat etti.

SPOR

Eskişehirli doğa yürüyüşçüleri, ormanda 18 kilometrelik mesafeyi aşarken, sonbahar manzaralarını da fotoğraflamayı ihmal etmedi.

YAŞAM

Eskişehirli doğa yürüyüşçüleri Bursa’daki ormanda 15 kilometre yürürken, sonbaharı manzaralarını fotoğraflamayı da ihmal etmedi.