Motosiklet Haberleri

motosiklet haberleri ve güncel motosiklet gelişmeleri, motosiklet ile ilgili tüm video, motosiklet fotoğrafları ve motosiklet haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


GÜNDEM

Gökmeydan Mahallesi’nde bulunan evinden çıkarak bir konuşma yaptı. Evladıyla bir kez daha durur duyduğunu, Eskişehir’in şehidine gösterdiği ilginin kelimelerle tarif...

YAŞAM

Eskişehir’de kullandığı motosikleti hem kullanırken hem de berber dükkanına soktuktan sonra üzerinde tıraş olan Emre Tunç, “Berberim arkama bindi, ‘Sen...

ASAYİŞ

Eskişehir’de çaldığı motosikleti apartmandan çıkartmakta güçlük yaşayan acemi hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.

GÜNDEM

Eskişehir’de Odunpazarı İlçesi Kurşunlu Camii’nde birçok motorsiket ve araba derneği bir araya gelerek şehitleri andı ve onlar için dua okudu.

YAŞAM

Eskişehir’de kırmızı ışığa aldırış etmeden kasksız ve tek tekerlek üzerinde yolarına devam eden motosikletli gençler trafiği tehlikeye attı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de kullandığı motosiklet ile geçirdiği trafik kazasının ardından ağır yaralanan 15 yaşındaki Yiğit Kuş, 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

GÜNDEM

Eskişehir’de motosiklet üstünde bulunan 2 kişinin, tır arkasındaki tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de park halindeki motosikleti çalarak olay yerinden uzaklaşan 2 şüpheli, güvenlik kameralarına yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de hırsızlık yaptıkları esnada mahalleli tarafından fark edilen 2 şüpheli, çalmak istedikleri motosikleti bırakarak olay yerinden kaçtı.

GÜNDEM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 335 bin 780'e ulaştı.

YAŞAM

 Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde vatandaşlar, kaldırımların bisiklet ve motosikletlerle dolu olmasına tepki gösterdi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de 1 yıl önce boşandığı eski eşinin kullandığı motosiklete çarparak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yargılanan İdris G.'nin cezası belli oldu.

YAŞAM

Eskişehir’de otomobil sektöründeki ucuzlamanın ardından motosiklet fiyatlarının da düşmesi beklenirken, motor satışı ve tamiri yapan esnaf, araç piyasasının motosikletlere beklenen...

ASAYİŞ

Eskişehir’de motosikletin çarptığı 46 yaşındaki kişi ağır yaralandı.

YAŞAM

Eskişehir'de bilinçsizce park edilen kurye motosikletleri nedeniyle rahatsız olan esnaf yetkililerden çözüm istedi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de cadde üzerinde ‘U dönüşü’ yapan otomobile çarpan motosikletin sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.