Porsuk çayı Haberleri

porsuk çayı haberleri ve güncel porsuk çayı gelişmeleri, porsuk çayı ile ilgili tüm video, porsuk çayı fotoğrafları ve porsuk çayı haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Fotoğraf çekinme bahanesiyle erkek arkadaşını Porsuk Çayı kenarına davet eden Sena Özer, diz çöküp harçlıklarıyla aldığı yüzükle evlilik teklifi etti.

YAŞAM

Eskişehir'de yağışlardan sonra yeşilden kahverengine dönen Porsuk Çayı'nın su seviyesinde oldukça artış görüldü.

YAŞAM

Eskişehir’de güneşli havayı gören balıkçılar, Porsuk Çayı kenarında balık tutmaya koştu. Porsuk Çayı'nın etrafında renkli görüntüler oluştu.

YAŞAM

Eskişehir’de gece saatlerinde hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle Porsuk Çayı yer yer buzla kaplandı.

YAŞAM

Eskişehir’de son günlerde etkili olan yağmur ve kar yağışının ardından Porsuk Çayı’ndaki su seviyesi arttı.

YAŞAM

 Eskişehir’in önemli turistik değerlerinden olan ve zaman zaman sorumsuzca kirletilen Porsuk Çayı'nin belli yerlerine, çöplerin su boyunca sürüklenip dağılmaması ve...

YAŞAM

Eskişehir’de sorumsuz vatandaşlar tarafından Porsuk Çayı kenarına atılan çok miktardaki ekmek parçaları görenlere ‘pes’ dedirtti.

ASAYİŞ

Eskişehir’de başının dönmesi sonucu Porsuk Çayı’na düşen kadın, çevredeki vatandaşların attığı can simidiyle kurtarıldı.

YAŞAM

Eskişehir'de duyarsız kişiler tarafından atılan ve Porsuk Çayı üzerinde biriken envaiçeşit pislik, çevre ve görüntü kirliliğine neden oldu.

SAĞLIK

Eskişehir’de Porsuk Çayı’nın bir bölümündeki suyun kesilmesinin ardından çay yatağındaki kirlilik ortaya çıktı.