Rüzgar Haberleri

rüzgar haberleri ve güncel rüzgar gelişmeleri, rüzgar ile ilgili tüm video, rüzgar fotoğrafları ve rüzgar haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölgede kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.

YAŞAM

Eskişehir'de vatandaşlar ve turistler olumsuz hava şartlarına rağmen tedbirlerini alarak kent merkezinde yoğunluk oluşturdu.

YAŞAM

Eskişehir'de kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olması sonucunda bir binanın yan tarafında bulunan yalıtım straforları koparak aşağı uçtu.

YAŞAM

Meteoroloji, Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtınanın beklendiği duyurarak meydana gelebilecek olumsuz durumlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli...

YAŞAM

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde hava sıcaklığının 4 ila 6 derece düşmesi beklenirken aynı zamanda gün içinde Eskişehir'de rüzgarın...

YAŞAM

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklenmesi nedeniyle meteoroloji tarafından uyarı yapıldı.

YAŞAM

Eskişehir’de dün etkili olan fırtınada devrilen dolap kapağı, park halindeki otomobile zarar verdi.

YAŞAM

Eskişehir Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yarın yaşanabilecek hava muhalefeti konusunda vatandaşları uyardı.

SAĞLIK

Eskişehir’de esnaflık yapan Mehmet Kerenciler, sonbaharın gelmesiyle mont trendinin başladığını ve vatandaşlara deri malzemelerden yapılan ürünleri tavsiye ettiklerini söyledi.