Trafik Haberleri

trafik haberleri ve güncel trafik gelişmeleri, trafik ile ilgili tüm video, trafik fotoğrafları ve trafik haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir’de araçlarla şehir manzarasına gelerek alkol tüketen ve çevreye rahatsızlık veren şahıslara yönelik polis ekiplerince denetim düzenlendi.

YAŞAM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 339 bin 274 ’e ulaştı.

YAŞAM

Eskişehir’de Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavına girmek için yola çıkan öğrenciler yoğun trafiğe sebep oldu.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetimlerinde kurallara uymadığı tespit edilen 397 sürücüye 634 bin 454 TL para cezası kesildi.

YAŞAM

Eskişehir’de kırmızı ışığa aldırış etmeden kasksız ve tek tekerlek üzerinde yolarına devam eden motosikletli gençler trafiği tehlikeye attı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de trafik polisleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 53 okul servis aracı ve şoförü kontrol edilirken, bir okul servis aracı ve şoförüne...

GÜNDEM

Eskişehir'de 2 belediye otobüsü ile 1 karavanın karıştığı trafik kazasında 2'si ağır 14 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Eskişehir’de motosiklet üstünde bulunan 2 kişinin, tır arkasındaki tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

YAŞAM

Eskişehir’de otomobil sektöründeki ucuzlamanın ardından motosiklet fiyatlarının da düşmesi beklenirken, motor satışı ve tamiri yapan esnaf, araç piyasasının motosikletlere beklenen...

ASAYİŞ

 Eskişehir’de kamyonetinin kasasına yüklediği onlarca paleti tek bir iple bağlayarak taşıyan ve trafiği tehlikeye sokan şahıs, vatandaşın tepkisine neden oldu.

ASAYİŞ

Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, duran otomobile çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, 2 otomobil de kullanılamaz hale geldi.

YAŞAM

Eskişehir’de yaşayan Mesut Boru’nun, hurda halde bulduğu ve 1 milyon TL harcayarak yollara döndürdüğü araç vatandaşların yoğun ilgisine maruz kalıyor.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerinin 2023’ün ilk 10 ayında gerçekleştirdiği trafik denetimlerinde bin 752 kişiye emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle para cezası yazıldı.

YAŞAM

Eskişehir’de fren ve sinyal lambaları kırık vaziyette ilerleyen minibüs, sürücülerin tepkisine neden oldu.

ASAYİŞ

Eskişehir'de dün gece Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları yapılırken; seyir halinde olan iki sürücü arasında yol verme tartışması, tekmeli ve yumruklu...

EĞİTİM

Eskişehir'de özel bir psikoteknik kurumunda müdürlük yapan Cengiz Kapar, trafikte herkesin aynı yolu paylaştığına dikkat çekti ve psikoteknik uygulamasının genişletilerek...