Uyarı Haberleri

uyarı haberleri ve güncel uyarı gelişmeleri, uyarı ile ilgili tüm video, uyarı fotoğrafları ve uyarı haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Eskişehir'de rüzgar ve toz taşınımı beklenmesi nedeniyle yetkililer tarafından, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarı...

YAŞAM

Eskişehir Valiliği, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın 113’üncü yıl kutlamaları çerçevesinde alçak uçuş gerçekleştirileceği konusunda duyuru yayımladı.

SAĞLIK

Ramazan Ayı boyunda oluşan beslenme alışkanlığının bir anda değişmesinin metabolizmaya ve sindirim sistemine zarar verebileceğini belirten Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi...

SAĞLIK

ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömür Dereci vatandaşları enfeksiyonlu diş konusunda uyardı ve bilgilendirdi.

SAĞLIK

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, Ramazan ayında sağlıklı beslenme hakkında önemli uyarılarda bulundu.

ASAYİŞ

Eskişehir’de madde bağımlısı bir genç, kentin en kalabalık caddelerinde ‘Bali’ çekerek vatandaşları tedirgin ederken, kendisini uyaranları dikkate almadı.

YAŞAM

Eskişehir'de işlek bir cadde üzerinde oturan bazı duyarsız vatandaşlar tarafından ağaç diplerine bırakılan çöpler kötü görüntüye neden oluyor.

YAŞAM

Eskişehir Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yarın yaşanabilecek hava muhalefeti konusunda vatandaşları uyardı.