Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken 6 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir'in Beylikova ilçesine ait 'Halk Ekmek' aracında 40 gram civarında bonzai ele geçirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir'de uyuşturucu madde operasyonunda gözaltına alınan ve ekip aracından kaçmaya çalışırken polis memurunun kendi tabancasıyla vurularak ağır yaralanmasına sebep olan...

ASAYİŞ

Eskişehir’e uyuşturucu girişinin engellenmesi amacıyla polis ekiplerince yapılan çalışmalarda, araçlarında 22 bin 302 adet sentetik ecza ele geçirilen 2 şüpheli...

GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Odunpazarı ilçesinde yapımı devam eden Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'nin bu yıl içinde tamamlanacağının müjdesini...

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ile ilgili ortak gerçekleştirilen çalışmalarda 7 şüpheli tutuklanırken, çeşitli maddeler ele geçirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince ortak gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 9 şahıs tutuklanırken, çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince aranan şahısların yakalanması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda 7 yıl 4 ay 20 gün hapis cezası olan şahıs...

ASAYİŞ

Eskişehir’de motosikletli polis ekipleri tarafından Odunpazarı ilçesinde yapılan çalışmalarda 4 şüphelinin üzerinde çeşitli uyuşturucu maddeler ve 1 ruhsatsız tabanca ile...

ASAYİŞ

Eskişehir’de kenevir bitkisi yetiştirip, ellerindeki uyuşturucu maddeleri satmak için müşteri arayan 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.

Türkiye’de bağımlılık, son yıllarda artış gösteriyor. Özellikle gençler arasında yaygınlaştığı görülen uyuşturucu bağımlılığına karşı farklı alanlardan savaş açılmış durumda.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerinin uyuşturucu maddelerin piyasaya sürülmeden önce yakalanmasına ve suçların önlemeye yönelik çalışmaları sonucunda yakalanan 1 şahıs tutuklandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda toplam 21 olayda 36 şüpheli şahsa işlem yapıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, 5 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de jandarma ekiplerince uyuşturucuyla mücadele amacıyla yapılan 4 ayrı çalışmada 6 kişi yakalanırken, bir miktar narkotik madde ele geçirildi.