Vatandaş Haberleri

vatandaş haberleri ve güncel vatandaş gelişmeleri, vatandaş ile ilgili tüm video, vatandaş fotoğrafları ve vatandaş haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediyesi iftar programlarının son gününde de vatandaşlarla...

YAŞAM

Vatandaşlar seçimin ardından alışveriş merkezlerine akın etti. Oy kullanan vatandaşlar Espark AVM'de yoğunluk oluşturdu.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tekeciler Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehirli esnaflar ile bir araya gelmeye Yeşiltepe Mahallesi’nde devam etti.

GÜNDEM

Büyükşehir Belediyesi’nin örnek çalışmaları yerinde anlatmak üzere düzenlediği teknik geziler, vatandaşların yoğun katılımlarıyla devam ediyor.

POLİTİKA

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu seçimi kazandıkları takdirde yapacakları kentsel dönüşüm faaliyetlerinden bahsetti.

GÜNDEM

Ömerağa Mahallesi'nde kurulan semt pazarında bir esnaf ile vatandaş bilinmeyen bir nedenle kavga etti.

YAŞAM

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, sosyal medya hesabından bir vatandaşın kendisine ulaşmasıyla bozuk olan yolu yetkilerle görüşerek tamir ettirdi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir'e gelerek ilçe belediye başkan adaylarını tanıttıktan sonra kalabalık dağılırken yaşanan görüntüler düşündürdü.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, Eskişehir’de geçtiğimiz yılın aralık ayında bin 996 konut satıldı.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, pazarcı esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

YAŞAM

Eskişehir'de park yapılmasının yasak olduğu alana araçlarını bırakan duyarsız sürücüler, çevredeki vatandaşların tepkisine neden olurken görüntü kirliliği oluşturdu.

GÜNDEM

Eskişehir’de esnaf ile vatandaşlar, bugün yürürlüğe giren restoran ve kafelerde fiyat listesi asma zorunluluğundan memnun kaldıklarını söyledi.

YAŞAM

Eskişehir’de İl Müftülüğünce 2024 yılının ilk sabahı sabah namazı buluşmasına yüzlerce vatandaş ilgi göstererek ibadetlerini gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Eskişehir'de yılbaşına özel olarak satışa sunulan minik pastalar vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

GÜNDEM

Eskişehir'de yılbaşı alışverişine çıkan vatandaşlar çarşı sokaklarında yoğunluk oluşturdu.