Vatandaş Haberleri

vatandaş haberleri ve güncel vatandaş gelişmeleri, vatandaş ile ilgili tüm video, vatandaş fotoğrafları ve vatandaş haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


GÜNDEM

Tüketici Destekleme Derneği Genel Başkanı ve Tüketici Hakem Heyeti Üyesi Süleyman Bakal, 2023 yılında tüketici hakem heyetine yapılan başvuruları değerlendirirken...

EKONOMİ

Eskişehir’de vatandaşlar yaklaşan yeni yıl öncesinde semt pazarında yoğunluk oluşturdu.

ASAYİŞ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 2023 yılında çeşitli konu ve çalışmalarla toplam 53 bin 80 vatandaşa yönelik bilgilendirme yapıldı.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye...

YAŞAM

Eskişehir’de aralık ayının son günlerinde etkisini gösteren güneşli hava vatandaşlar için fırsata dönüştü.

YAŞAM

Eskişehir’deki sokak müzisyenleri soğuk hava şartlarına rağmen günün her saati vatandaşları sanatla buluşturuyor.

YAŞAM

Eskişehir’de vatandaşlar kış aylarında soğuk hava şartlarıyla mücadele ederken, pideci Mustafa Çubuk fırın ateşinin başında ter akıtıyor.

GÜNDEM

Vatandaşlar, tramvay yolunda araç çarpması sonucu hayatını kaybeden Kader Yürük için Adalet Sarayı önünde açıklama yaptılar.

ASAYİŞ

Eskişehir’de madde bağımlısı bir genç, kentin en kalabalık caddelerinde ‘Bali’ çekerek vatandaşları tedirgin ederken, kendisini uyaranları dikkate almadı.

YAŞAM

Eskişehir’deki bir okulun yakınlarında bulunan ve duvarları hasarlı olan metruk evin kazalara davetiye çıkarttığını ifade eden vatandaş yetkililerden yardım istedi.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi Nihal-İsmail Akçura Aşevinde, her gün titizlik ile hazırlanan yemekler ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor.

POLİTİKA

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Sivri, partisinin ilk üyelerinden Hasan Kocabaş’ı evinde ziyaret etti.

YAŞAM

Son günlerde etkili yağışlardan sonra Eskişehir’de öğle saatlerinde güneşin yüzünü göstermesiyle vatandaşlar dışarıda güzel havanın tadını çıkardı.

POLİTİKA

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu Eskişehir İl yönetimi ile birlikte TOKİ 4. Etap hak sahipleriyle bir araya geldi. Türkoğlu,...

İLÇELER

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçeye yapılan  "Millet Bahçesi'"nde vatandaşların eğlenceli vakitler  geçirdiğini ifade ederek, “Beylikova'ya Millet Bahçesi Çok Yakıştı”...

YAŞAM

Eskişehir’de bir sokaktaki kaldırıma hiçbir engel tanımadan park edilen araçlar, vatandaşları yolda yürümek zorunda bırakıyor.