Yürüyüş Haberleri

yürüyüş haberleri ve güncel yürüyüş gelişmeleri, yürüyüş ile ilgili tüm video, yürüyüş fotoğrafları ve yürüyüş haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Eskişehir'de lise öğrencileri, 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde bando eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi.

YAŞAM

LÖSEV Eskişehir İl İrtibat Ofisi, 1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası ve Ramazan Ayı çalışmaları kapsamında düzenlenen farkındalık yürüyüşü düzenledi.

SPOR

Eskişehir Doğa Sporları ve Yürüyüş Aktiviteleri Kulübü (EDYAK) federasyon onaylı kış dağcılık kursu sınavından 10 sporcu sertifika alamaya hak kazandı.

POLİTİKA

SOL Parti Eskişehir Teşkilatı, "Eşit ve Özgür Yarınlar" mottosuyla bir yürüyüş düzenledi. Partinin düzenlediği yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı.

EKONOMİ

Emek ve Demokrasi Platformu emeklilerin aldığı ücretin düşük olduğuna dikkat çekmek için yürüyüş gerçekleştirdi.

YAŞAM

Emek ve Demokrasi Platformu 6 Şubat depreminin yıldönümünde bir basın açıklaması ve yürüyüş eylemi gerçekleştirdi.

SPOR

Eskişehirli doğa yürüyüşçüleri Bursa’ya giderek karlı ormanda 17 kilometrelik yürüyüş yaptı.

YAŞAM

Eskişehir’de doğa tutkunları karlar altındaki ormanda 10 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirirken, kaydedilen fotoğraflar kartpostalları aratmadı.

SPOR

Eskişehir’den yola çıkan 22 bisikletli ekip Geleneksel Metristepe Zaferi ve Şehitleri Anma Yürüyüşüne katılmak için 85 kilometre yolu kat ettiler.

SPOR

Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu (ESDAG) üyeleri ilk kez başlattıkları gece akımında yılın son yürüyüşünü gerçekleştirdiler.

GÜNDEM

Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekibi Eskişehir’deki Türkmen Dağı’nda 12 kilometrelik yürüyüş yaparak hem Sarıkamış Harekatı’nda hem de geçtiğimiz günlerde şehit...

YAŞAM

Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu (ESDAĞ), karla kaplı orman manzarası eşliğinde 15 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdi.

GÜNDEM

 Eskişehir Uluslararası Öğrenci Platformu'ndaki 300 uluslararası öğrenci, Filistin için yürüyüş düzenledi.

GÜNDEM

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Teşkilatı tarafından Cumhuriyet'in 100. yılına özel 'Türk ve Türkiye Yüzyılı Yürüyüşü' temalı etkinlik düzenlenecek. 29 Ekim...