Büyükşehir Belediyesi’nin 2001 yılından bu yana Eskişehirlilerin sağlıklı, ekonomik ekmek ihtiyacını karşılayan Halk Ekmek, gerek mevcut tesisin kapasitesinin artan ihtiyaca cevap verememesi gerek teknolojisinin eskimesi nedeniyle yeni tesisini kısa sürede tamamlayarak yeni yılda hizmete almayı planlıyor.

Ankara Yolu Yaş Sebze ve Meyve Hali yanında bulunan arazide yapımı aralıksız devam eden yeni tesis, son teknoloji ile donatılarak hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Genel Sekreter Yardımcıları Deniz Kaplan ve Şenol Kara, fabrika inşaat sahasına giderek çalışmaları inceledi. Kaplan, Genel Sekreter Ünlüce’ye projenin detaylarını yerinde anlatırken, heyet daha sonra tesis inşaatında çalışanlara ve görevlilere kolaylıklar diledi.

Sağlıklı ve ucuz fiyat politikası Halk Süt ve süt ürünleri, Halk Yumurta gibi temel besin ürünlerini Eskişehirliler ile buluşturan Halk Ekmek A.Ş, inşaatı devam eden fabrikanın tamamlanması ile her yönüyle Türkiye’nin örnek gösterilen işletmelerinden biri haline gelecek.