Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun yıllardır başarılı bir belediyecilik yürüten ve yalnızca Sivrihisar halkının değil tüm Eskişehirlilerin sevgisini kazanan Hamid Yüzügüllü, 31 Mart yerel seçimlerinde yeni bir maceraya yelken açtı.

Yüzügüllü AK Parti'nin Tepebaşı Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi ve Tepebaşı'ndaki yerel seçim yarışına dahil oldu. Yüzügüllü seçim çalışmalarını bir süredir devam ettiriyor. Bu çalışmalar kapsamında basınla bir araya gelen Hamid Yüzügüllü Tepebaşı için yapmak istediği projelerden ve yerel seçim sürecinden bahsetti. Yüzügüllü konuşması sonrasında ise basından gelen soruları yanıtladı ve Belediye Başkanı olduğu takdirde hayat geçirmek isteiği projeleri detaylıca anlattı.

Hamid Yüzgüllü'ye bu toplantıda AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın da eşlik etti.

Başkan Ataç: "En İyi Siyaset En İyi Hizmettir" Başkan Ataç: "En İyi Siyaset En İyi Hizmettir"

AK Parti Adayı Yüzügüllü;

"Tepebaşı Belediyesi bizim belediyeciliğimizle buluştuğunda, AK Parti belediyeciliği Tepebaşı'na geldiğinde ilçemiz çok daha güzel olacak. Tepebaşı'nda yapılamayanları, eksik kalanları yapmak ve Sivrihisar'da çok iyi yaptığımız şeylerden ilham alarak yeni porjeler yapmak ilk gayemiz olacak.

Tepebaşı kültür kanat, sosyal hayat yönünden oldukça aktif bir yerleşim. Biz de bu alanlarda yeni projelerle Tepebaşı'nı turizmin başkenti yapacağız. Festivallerin ve kültür sanat etkinliklerinin merkezi yapacağız.

Tepebaşı'nda oldukça kozmopolit bir yapı var. Alkollü alkolsüz eğlence mekanları, sosyal tesisler var. Bunları asla kapatmayacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Herkesin yaşam tarzına saygımız var. Herkes istediği gibi yaşamaya devam edecek. Yalnızca bu tarz mekanları daha kaliteli daha modern hale getirmek istiyoruz. Yoksa ne benim ne de partimin kimsenin yaşam tarzına müdahele etme gibi bir niyeti yok." dedi.

Yüzügüllü: "Otobüs Seferlerini Sıklaştırmak Çok Zor Değil"

Hamid Yüzgüllü basından gelen "Yeşiltepe, Sütlüce ve Esentepe gibi şehrin ortasında kalan ancak altyapı ve ulaşım oalrak gelişmeyen mahallelere neler yapacaksınız?" sorusu üzerine;

"Hem bu mahalellerde hem de hizmet gitmesi gereken tüm mahallelerimizde iyileştirmeler yapacağız. Bu mahalleler için otobüs seferi sayısı artırmak zor değil. Ayrıca ulaşım konusunda farklı alternatifler geliştireceğiz.

Tepebaşı'nın yolları kötü durumda bunları düzeltmek için, çöplerin düzenli toplanması için acil müdahaleler yapacağız. Tepebaşı'nın tüm sorunlarınıo ivedilikle çözüp çok daha güzel bir ilçe, halkın keyifle yaşadığı bir kültür sanat ve turizm destinasyonu yaratmak istiyoruz."

AK Partili Yüzügüllü; "Güçlü Kadın Güçlü Tepebaşı Diyeceğiz"

Kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha fazla yer almasını sağlayacak projelerin önemine değinen Başkan Yüzügüllü, Sivrihisar'da kadınlar sayesinde başarılan projelere atıfta bulunarak, Tepebaşı'nda da benzer başarıların hedeflendiğini vurguladı. Sivrihisar’da ev hanımlarını evlerinden çıkartarak açılan kurslarla meslek sahibi edindiren ve Sivrihisarlı kadına Devlet Sanatçılığı unvanı kazandırılmasında dahi öncülük yapan Başkan Yüzügüllü, Güçlü kadın mutlu ailenin temelidir diyerek; Tepebaşı’nda yaşayan kadınlar için sosyal destek programlarından, eğitim merkezlerine, spor ve sağlıklı yaşamdan, kültürel ve sanatsal faaliyetlere, girişimcilik destekleme programlarından meslek edindirme kurslarına, aile danışmanlığından kültür gezilerine bir çok alanda hayata geçireceği projelerle kadınların ve ailelerinin yüzünü güldüreceğinin sözünü verdi.