Yüzügüllü Haberleri

Yüzügüllü haberleri ve güncel Yüzügüllü gelişmeleri, Yüzügüllü ile ilgili tüm video, Yüzügüllü fotoğrafları ve Yüzügüllü haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Çamlıca Mahallesi'nde vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Eskişehir Kırım Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği'ne ziyarette...

POLİTİKA

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, çocukların geleceğine yönelik projelerinde her mahalleye kreş yapma sözü verdi.

POLİTİKA

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, esnaf odalarını ziyaret etti.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Şarhöyük Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

POLİTİKA

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve üyeleri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Esentepe Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

POLİTİKA

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Tepebaşı'na bağlı Sazova Mahallesi'nde bulunan seçim irtibat ofisinde vatandaşlar ile bir araya...

POLİTİKA

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, projelerini anlatmak ve seçim süreci ile ilgili konularda görüş alışverişi sağlamak adına...

POLİTİKA

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü mahalle ziyaretlerini giderek sıklaştırıyor, vatandaşlarla bir araya geliyor.