AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Kurtuluş Mahallesi’ni ziyaret ederek, pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Dönmez’den Günyüzü’ne Ziyaret Milletvekili Dönmez’den Günyüzü’ne Ziyaret

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede kentin dört yanında seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hatipoğlu, Kurtuluş Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle esnafı, pazarcılar ve vatandaşlarla bir araya gelen Hatipoğlu, yerel yönetimlere olan ihtiyaç ve beklentileri dinledi. Yaklaşan yerel seçimlerde destek sözü vererek, kendisini yoğun ilgiyle karşılayan vatandaşlara teşekkür eden Hatipoğlu, “Bu desteğiniz beni çok mutlu ediyor. İnşallah 31 Mart’tan sonra Eskişehirimizin tüm sorunlarını çözeceğiz.” dedi.

Nebi Hatipoğlu, esnaf ziyaretinin ardından 2022 yılında yıkılan Kurtuluş Kapalı Pazar Yeri alanına gelerek, incelemelerde bulundu. Nebi Hatipoğlu ile birlikte yıkılan pazar alanına gelen esnaf ve vatandaşlar, yıllardır mağdur olduklarını dile getirerek, gelecek dönemde bu sorunun çözümünü istediklerini belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hatipoğlu, “Göreve geldikten hemen sonra bu meselesi çözüme kavuşturacağız. Sadece bir pazar yeri değil, alt katı otopark, üst katı sosyal tesis ve düğün salonu olan bir pazar alanı inşa edeceğiz. Gösterdiğiniz teveccüh için hepinize teşekkür ediyorum, el ele tüm sorunları çözeceğimize söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

Hatipoğlu'ndan Vatandaşlara Kandil Simidi

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu vatandaşların Berat Kandili’ni kutlayarak,  kandil simidi dağıttı.


AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede İsmet İnönü 1 Caddesi ile kentteki bir alışveriş merkezinde esnafı ziyaret eden Hatipoğlu, vatandaşların Berat Kandili’ni kutlayarak, kandil simidi dağıttı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Hatipoğlu;

“Tüm İslam aleminin kandilini kutluyor, mübarek Berat Gecesi’nin hepimize sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.