Hatipoğlu Haberleri

Hatipoğlu haberleri ve güncel Hatipoğlu gelişmeleri, Hatipoğlu ile ilgili tüm video, Hatipoğlu fotoğrafları ve Hatipoğlu haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


GÜNDEM

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, dün akşam saatlerinde Eskişehir'i etkisi altına alan sağanak yağıştan sonra sosyal medya hesabı üzerinden...

GÜNDEM

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Nebi Hatipoğlu ile gazeteciler arasında yaşanan gerginliğe yönelik açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir’deki tüm taksicilere müjdeyi verdi.

POLİTİKA

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz düzenlediği basın toplantısında AK Parti EBB Başkan Adayı Hatipoğlu'nu Birlik Vakfı'ndaki konuşmaları üzerinden eleştirdi.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde (EOSB) faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

POLİTİKA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Adayı Nebi Hatipoğlu'nun ulusal kanalda, belediye hakkındaki iddialarına sert çıktı.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Kurtuluş Mahallesi’ni ziyaret ederek, pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Hak-İş Sendikası üyeleriyle yemek organizasyonunda bir araya geldi.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce katıldığı bir televizyon programında AK Parti Adayı Nebi Haitpoğlu'nun iddialarına cevap verdi.

POLİTİKA

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu seçimi kazandıkları takdirde yapacakları kentsel dönüşüm faaliyetlerinden bahsetti.

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kızılyer bölgesi ile ilgili açıklamaları üstünden AK Parti EBB Başkan Adayı Hatipoğlu'na yüklendi.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hatipoğlu, Cumhur İttifakı paydaşlarıyla birlikte Sivrihisar’da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

POLİTİKA

EBB Başkanı Yılmaz Büyükerşen AK Parti adayı Nebi Hatipoğlu'nu ve Cumhur İttifakı'nı eleştirdi. Büyükerşen "Eskişehir'i bunlara bırakmayın!" dedi.

POLİTİKA

Nebi Hatipoğlu bir röportajında Ayşe Ünlüce'nin geçmişte büyükşehir belediyesine liyakatsiz şekilde işe girdiğini iddia etti ve Ünlüce'ye yüklendi.