“Susuyorsak söyleyecek sözümüz olmadığından değil” diyen Arslan Hatipoğlu’na “Hodri meydan” diyerek istediği kanalda “canlı yayın” teklifinde bulundu. 

Destici'den Sınırları Aşan Açıklama Destici'den Sınırları Aşan Açıklama

Arslan paylaşımında şunları dile getirdi;
 

"Siyaseti ne için, kimler için ve nasıl yaptığınız çok önemlidir!.. Ve yine siyaset; belgeyle, bilgiyle, birikimle, emek ve erdemle yapılmalıdır.

Bu açıdan siyaseti benimsediğim Demokratik Sosyalist Sol ideolojinin ilke ve kuramları doğrultusunda, ülkemiz, kentlerimiz ve uğruna mücadele verdiğimiz toplumsal kesimler için bilgi, belge ve emeğe dayalı olarak erdem ve birikimimle yaptım, yapmaya da devam ediyorum.

40 yılı aşkın siyasi yaşamımsa bunun temel kanıtıdır. Siyasi olarak, görüş ve değerlendirmelerime yönelik söz söyleyemeyenler, ortaya attığım sorularıma cevap veremeyenler uzun yıllardır emeği ile çalışan eşim ve oğlum üzerinden ahlaksız ve alçakça siyasi saldırı gerçekleştirmeye çalışıyorlar.

Sayın Hatipoğlu siz, size bu bilgileri sunanlar ve danışmanlarınız dersinize iyi çalışmıyorsunuz! Buna siyasal birikim, geçmiş ve hafıza yetersizliği eklenince;

Eşimin Odunpazarı Belediyesinde çalışmakta iken 2004 yılında AKP’nin seçimi kazanması sonrası belediye başkanı olan Burhan Sakallı tarafından sırf siyasi nedenlerle işten çıkarıldığını nereden bileceksiniz? Eşimin bundan tam 19 yıl önce yani 2005 yılında Büyükşehir belediyesinde çalışmaya başladığını, devam edebilme imkanı olmasına rağmen vekilliğim ardından siyasi nema sanılmaması için ayrılış dilekçesini vermesini ve şu anda da emeklilik süreciyle ilgili işlemlerinin sürdüğünü nereden bileceksiniz?

Aynı şekilde oğlumun 2010 yılından bu yana yani 14 yıldır Sözleşmeli Sanatçı olarak çalıştığını, “LİYAKAT nerede?” naraları atarken, oğlumun ANADOLU ÜNİVERSİTESİ KONSERVATUVARI YAYLI ÇALGILAR bölümü mezunu olduğunu ve kültür-sanat merkezi olarak övünülen şehrimizde, gençlerimizin emekleri sayesinde tam da liyakatine uygun olarak Kültür merkezinde görev yaptığını nereden bileceksiniz?

Şahsım 9 ay önce, 2023 yılında milletvekili, ondan önce 2019 yılında Büyükşehir Meclis üyesi oldum. Eşimin ve oğlumun işe başlamaları ve çalışmalarıyla ilgili durumun, milletvekili ya da büyükşehir meclis üyesi olmamla hiç bir ilgisinin olmadığını nereden bileceksiniz?

Ne kadar çaresiz ve zavallısınız! Eskişehir'imizde uzun yıllardır egemen olan Demokratik olgunluk, Siyasal hoşgörü ve nezaket, izlenen siyasal yöntem ve kullanılan dildeki zarafet hiç bu kadar aşağıya düşmemiş, düşürülmemişti.

Susuyorsak söyleyecek sözümüz olmadığından değildir! Hodri meydan! Günlerdir henüz yapılmamış bir canlı yayını köpürtüp bundan nemalandınız, buyrun bir canlı yayın teklifi de benden. Hem de istediğiniz kanalda! Haaa! Bu arada unutmadan, ne oldu bizim soruların cevapları?"