Odunpazarı Belediyesi’nin Halk Merkezleri Buluşmaları 3’üncü gününde de devam etti. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, buluşmaların üçüncü gününde Sezai Aksoy Halk Merkezi, Ayşe Tuba Arslan Halk Merkezi, Karapınar Halk Merkezi, Erdal İnönü Halk Merkezi, Türkan Saylan Halk Merkezi, Cüneyt Arkın Halk Merkezi, Emek Halk Merkezi ve OKEP’te yer alan atölyelere katılan kadınlarla bir araya geldi.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Kurt, buluşmanın gerçekleştirildiği salona kadınların alkışları ile girdi. Başkan Kurt, masaları gezerek kadınlara ‘hoş geldiniz’ dedi. Halk Merkezleri Buluşmalarının 3’üncü gününe
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce de katıldı.

Kazım Kurt “Tüm Mücadelemiz ‘Kadınları Ve Çocukları Mutlu Bir Odunpazarı Için” (1)

Sunumunu Odunpazarı Belediyesi Sunuculuk Atölyesi’nin üstlendiği program, Başkan Kurt’un 10 yılda Odunpazarı’nda hayata geçirdiği proje ve çalışmaların anlatıldığı bir video sunumu ile başladı.

Serdar Ulucan'dan 'İkinci Kadir Şeker Vakası' Çıkışı Serdar Ulucan'dan 'İkinci Kadir Şeker Vakası' Çıkışı


Kurt; “Biz sonuna kadar halkçı bir belediyeyiz"


Video sunumunun ardından kadınların alkışları ile kürsüye çıkan Başkan Kurt, buluşmaya katılan kadınlara teşekkür etti. Odunpazarı Belediyesi’nin halkçı bir belediye olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, Odunpazarı’nda halka dokunan, halk için yararlı ve doğru işler yaptıklarını söyledi. Halk için yaptıkları bu işlerin devam etmesi gerektiğini belirten Başkan
Kurt;

“Onun için de bizim yeniden kazanmamız lazım. Kazanmamız sizin elinizde. Bizden önce de Odunpazarı'nda meslek edindirme kursları vardı. Ama sadece Tabakhane’de bir yerdeydi." diyerek konuşmalarına son noktayı koydu.