31 yaşındaki Eskişehirli Uzman Erbaş Mevlüt Kahveci, 21 Eylül 2016 tarihinde Hakkari’de hain bir pusu neticesinde PKK terör örgütü tarafından kaçırılmış ve 2021 yılında Irak'ın Gara bölgesinde rehin tutulduğu sırada 13 Türk vatandaşı ile birlikte alçakça şehit edilmişti.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Dönmez, "Şehidimiz Mevlüt Kahveci'nin annesi Ayşe Güler hanımın hanesine misafir olduk. Onun metanetine ve dik duruşuna şahit olduk. Canından kıymetli evladını vatanı için feda eden bu değerli annemizin duasını almak, acısını paylaşabilmek bizler için büyük onurdur. Şehit ailelerimiz başımızın tacıdır ve olmaya da devam edecektir.

Devletimiz, hain terör örgütü PKK ile mücadelesini kararlılıkla sürdürmekte olup, hiçbir evladımızın kanını yerde bırakmayacaktır. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Seyitgazi Turizm İçin Yatırıma Hazır Seyitgazi Turizm İçin Yatırıma Hazır

Şehidin annesi Ayşe Güler hanımefendi ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Fatih Dönmez ve beraberindekilere teşekkür etti. Ziyaret, Eskişehirli şehit Mevlüt Kahveci'nin anısına dua edilmesiyle sona erdi.