Ahmet Ataç'tan 'Tasarruf' Değerlendirmesi Ahmet Ataç'tan 'Tasarruf' Değerlendirmesi

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, 6 Şubat 2023'te yaşanan büyük deprem felaketinin yıldönümünde bir basın açıklaması ve bir sunum gerçekleştirdi. Hatipoğlu açıklamasında deprem öncesi alınması gereken önlemler ve kentsel dönüşüm hakkında konuştu. Bir de Eskişehir'in kentsel dönüşüme acil girmesi gereken bölgeleri ile ilgili sunum yapan Nebi Hatipoğlu bu sunumunun ardından ise basından gelen soruları yanıtladı. 

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, dün akşam saatlerinde, TV100 televizyon kanalında katıldığı bir program sonrasında Nebi Hatipoğlu'nun "Birlikte televizyona çıkalım ve Eskişehir'i tartışalım." minvalindeki önerisini kabul etti. Bu konu Eskişehir gündemine bomba gibi düşerken Nebi Hatipoğlu'nun 6 Şubat özelindeki basın toplantısı sonrasında bu konu da Eskişehir yerel basını tarafından Nebi Hatipoğlu'na soru olarak yöneltildi. Bu sorulardan biri ise dikkat çekiciydi.

"Neden Eskişehir'in yerel televizyonu değil de ulusalda bir kanala çıkmak istediniz?" sorusuna Nebi Hatipoğlu; "Ayşe Hanım öyle istedi ben de kabul ettim. TV 100'e çıkmayı kendisi istedi" dedi.