AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, ulusal bir televizyonda katıldığı televizyon programında Eskişehir ile ilgili çok önemli açıklamalarda ve iddialarda bulundu.

Dün akşam saatlerinde yayınlanan programda, Nebi Hatipoğlu'nun gündem yaratan açıklamalarından biri de Eskişehir Sanayi Odası ve Eskişehir Ticaret Odası hakkında söyledikleri oldu.

Milletvekili Çakırözer 'TÜGVA Kıraathanesi'ni Meclise Taşıdı Milletvekili Çakırözer 'TÜGVA Kıraathanesi'ni Meclise Taşıdı

Kendisi de Türkiye'nin ve Eskişehir'in büyük sanayicilerinden olan Nebi Hatipoğlu konuşmasının bir kısmında;

"Eskişehir'de sanayinin ve ticaretin daha çok gelişmesi gerektiğinin herkes farkında. Ben kendim de büyük bir sanayiciyim, bu işin içindeyim. Zaten Eskişehir Sanayi Odası Başkanı da sanayiciler de beni destekliyor. Ha keza Eskişehir Ticaret Odası için de aynı durum geçerli. Ben ticaret de yaptım. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı arkadaşım, buradan da kendisine selamlar yolluyorum o da beni destekliyor." dedi.

Nebi Hatipoğlu: "Eskişehir'de İstihdam Problemi Var"

Nebi Hatipoğlu sanayi ve üretim ile ilgili bir önemli açıklamaya daha imza attı. Hatipoğlu;

"Eskişehir'de işsizlik var diyenlere ben inanmıyorum. İş var. Bugün gidin Eskişehir Organize Sanayi'de eleman arayan birçok yer var. Ben gideyim bugün yeni bir fabrika açayım eleman bulamıyorum. Bunun yanında üst kademeler için nitelikli personel de bulamıyorum. Eskişehir'de işgücü açığı var." dedi.