Ticaret Haberleri

ticaret haberleri ve güncel ticaret gelişmeleri, ticaret ile ilgili tüm video, ticaret fotoğrafları ve ticaret haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir'in Beylikova ilçesine ait 'Halk Ekmek' aracında 40 gram civarında bonzai ele geçirildi.

EKONOMİ

İpekyolu Uluslararası Ticaret & Kültür Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Zhang Shengli ve beraberindeki heyet, Eskişehir Sanayi Odası (ESO)’nı ziyaret etti.

ASAYİŞ

Eskişehir’de kenevir bitkisi yetiştirip, ellerindeki uyuşturucu maddeleri satmak için müşteri arayan 2 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.

GÜNDEM

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

EKONOMİ

Eskişehir’de Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerince 311 firmada 2 bin 535 ürün denetlenirken, toplam 136 bin 836 TL para cezası uygulandı.

GÜNDEM

Filistin’e saldırı gerçekleştiren İsrail’e ticari ambargo koyulması gerektiğinin düşünen bir grup, Eskişehir’de eylem gerçekleştirdi.

EKONOMİ

Eskişehir Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alper Yönlüer, son dönemlerde popüler olan ve çeşitli sahtecilik yöntemleri için kullanılan kesme altın...

YAŞAM

Aracına Eskişehir’de bakım yaptıran Kara Doğan, çocukluktan beri hayalini kurduğu 1973 model Mustang araçtan başka bir modele binmiyor.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı 2023 Ekim ayı dış ticaret istatistikleri verilerine göre ekim ayında genel ticaret sistemine göre Eskişehir’in...

GÜNDEM

Cumhuriyetimiz evlatlarımıza bırakacağımız en kıymetli hazinemiz! En kıymetli hazinemiz olan cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü gururla ve büyük bir sevinçle...