Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında, Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Köksal’ı makamında ziyaret etti.

G G Sk Ove Xg A A 6 Qt

Oğuz Beki ile Köksal'ın buluşmasında en önemli gündem konularından biri sığınmacılar oldu. Sığınmacıların en çok etki yarattığı sektörlerin başında geldiğini düşünen Oğuz Beki, bu düşüncelerini şu sözlerle ifade etti.

Ahmet Ataç'tan 'Tasarruf' Değerlendirmesi Ahmet Ataç'tan 'Tasarruf' Değerlendirmesi

Beki;

"Sayın Hasan Hüseyin Köksal ile yaptığımız görüşmede, sığınmacı sorunundan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen sağlık alanında, hem sağlık çalışanlarımız hem de Eskişehirli hemşehrilerimiz için geliştirdiğimiz projelerimizi paylaşma imkanı buldum. Oda Başkanımız Hasan Hüseyin Köksal ile yaptığımız istişarede bizimle paylaştığı talepleri, verdiği önerileri ve misafirperverliği için çok teşekkür ederim." dedi.

Oğuz Beki ayrıca; "Zafer Partisi belediyeciliğinde, şehrimizde sığınmacının olduğu tek bir alan kalmayacak!" diyerek de sığınmacı sorununu bir kez daha sert şekilde eleştirdi.