Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden ve şampiyonluk hedefleyen temsilcimiz Eskişehirspor'da göreve getirilen teknik direktör Önder Karaveli için Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde imza töreni düzenledi.

Doğa Tutkunlarından Çiçekler Arasında Bir Tur Doğa Tutkunlarından Çiçekler Arasında Bir Tur


Eskişehirspor'da Gölbaşı Belediyespor karşılaşmasında alınan mağlubiyet sonrası teknik direktör Levent Kartop yönetime istifasını vermişti. İstifa sonrasında takımın başına geçecek isimin Önder Karaveli olacağı ise dün akşam duyurulmuştu.

Eskişehir Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Önder Karaveli resmi imzayı atarak göreve başladı. Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ise, Önder Karaveli'nin Eskişehirspor'da göreve başlamasında pay sahibi olan bilim insanı, Eskişehirli Ahmet Başal'a teşekkür etti.

Önder Karaveli; "Ben Eskişehirspor'a İmza Atarken Hiç Şartları Düşünmedim"

Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Önder Karaveli kendisi için düzenlenen basın toplantısında konuştu. İmza töreni öncesi konuşan Önder Karaveli;

"Ben Eskişehirspor'a imza atarken hiç bir şartı sormadım, şart koşmadım. Ahmet Başal hocamız da Başkan da şahit. Ben bir beni var eden kulüp Beşiktaş'a şart koymadım bir de Eskişehirspor'a. Buraya gönül bağıyla geldim.

Baskı hissetmiyorum. Kalan 7 maçımızı da kazanmak ve şampiyon olmak için, Eskişehir'e yakışan futbol oynamak için mücadele edeceğiz." dedi.