Cumhuriyet Halk Partisi'nin Eskişehir'deki yerel seçim çalışmaları kapsamında bir seçim iletişim ofisi daha açıldı. Seyitgazi'de açılan bu merkez CHP'nin Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Uğur Tepe ve CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce'nin Seyitgazi'deki hemşehrileri ile daha sağlıklı bir iletişim içerisinde olmasını sağlayacak.

Bu seçim merkezinin açılışına CHP'nin Eskişehir'de önde gelen isimleri ve CHP belediye başkan adayları katıldı. Seyitgazi'deki açılışta özellikle Ayşe Ünlüce ve Ahmet Ataç'a büyük ilgi vardı. İki başkan adayı Seyitgazi''deki açılış sonrasında ilçedeki ziyaretlerine devam etti ve Seyitgazi'de yaşayan halkla bir araya geldi.

Milletvekili Süllü: "Bakanlık Eskişehir'i Neden Görmezden Geliyor?" Milletvekili Süllü: "Bakanlık Eskişehir'i Neden Görmezden Geliyor?"

Ünlüce ve Ataç ilçe çalışmaları kapsamında yalnızca Seyitgazi ile günü tamamlamadı. Bu ilçeye yakın bir başka ilçe olan ve CHP idaresinde olan Han ilçesine geçen ikili burada da vatandaşlarla bir araya geldi. Ünlüce ve Ataç'a Han ziyaretleri sırasında CHP'li Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı eşlik etti.