Çok kısa bir aranın, hatta ara sayılmayacak bir zamanın ardından herkese yeniden merhaba…
Yeni bir başlangıç yapmak, yeni bir mücadele içine atılmak bence yapılan işteki tutkuyu canlı tutuyor. Ben de taze bir merhaba diyerek, yeni bir platformda karşınızdayım. Şehrin son dönemde adından en çok söz ettiren internet gazetelerinden ve medya platformlarından olan EHA bünyesinde artık sizlerle olacağım. Eskişehir Haber Ajansı yönetimine bana bu yeni macera fırsatını sunduğu için buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Bir yıldır daha önce çalıştığım kurumda nasıl bir profil çizdiysem, nasıl bir gazetecilik anlayışı ile hareket ettiysem EHA’da da bu ilkelerime sonuna kadar bağlı şekilde var olmayı sürdüreceğim. Yani, Buğrahan Doğangil beni takip edenlerin tanıdığı, bildiği Buğrahan Doğangil olmaya devam edecek. Yalnızca bunu Eskişehir Haber Ajansı çatısı altında yapmayı sürdüreceğim.


Sevgili dostum, meslek büyüğüm ve bu şehirde gazeteciliğin öncü isimlerinden olan Soner Yüksel ile birlikte olmak da bana ayrıca bir güç verecek diye düşünüyorum. Genç, dinamik bir ekibe sahip olmak da benim için büyük artı. Hep birlikte Eskişehir Haber Ajansı’nı çok daha üst noktalara taşımak en büyük gayemiz olmalı. Ben de bu gaye adına elimden geleni yapacağım.


Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu modern Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine bağlı, tam bağımısız ve cesur bir kalem olma hedeflerimden de taviz vermeden yoluma devam edeceğimi bir kez daha hatırlatmakta beis yoktur diye düşünüyorum. İlkeli haberciliğe çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde elimi taşın altına koymaktan asla çekinmeyceğim ve yoluma bu motto ile devam edeceğim.


Buradan bana güvenen ve bu görevi layık  Eskişehir Haber Ajansı’na ve bir yıl boyunca benim kahrımı çeken Eskişehir Haber26 ekibine yeniden teşekkür ediyorum.


EHA ile durmak yok yola devam…


Herkese sevgiler, saygılar ve iyi bir hafta diliyorum.