AK Parti tarafından yurt genelinde düzenlenen “Şehir Buluşmalarının” dünkü durağı Eskişehir oldu.

Düzenlenen basın buluşması ile başlayan etkinlikte AK Parti’nin önemli isimleri Eskişehir’de buluştu.

Eskişehir buluşmasına Milletvekili Nabi Avcı ile birlikte, Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, MKYK Üyeleri Mehmet Ali Zengin, Sevan Sıvacıoğlu, Ayhan Salman, Lütfiye Selva Can, Metin Tarhan, Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Çetin Erenler ile Ahmet Tan katıldı.

Toplantıda ayrıca AK Parti’nin İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kollarının başkan ve yöneticileri de yer aldı.

Düzenlenen buluşmanın basın ayağının açılış konuşmasını İl Başkanı Zihni Çalışkan yaptı.

EN GÜÇLÜ DESTEĞİ ESKİŞEHİR VERECEK

Konuşmasında şehre yapılan hizmetleri sıralayarak başlayan Çalışkan, bundan sonraki süreçte de 14 ilçede sahada olmaya devam edeceklerini anlattı. Eskişehir’e AK Parti iktidarının 30 Milyardan fazla tutarda yatırım yaptıklarını anlatan Çalışkan; “2023 Seçimlerinde de partimize en güçlü desteği Eskişehir verecek. Bunun sözünü şimdiden veriyorum” dedi.

YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ SÖYLERKEN UNUTUYORUZ

Daha sonra söz alan Milletvekili Nabi Avcı, Eskişehir’e yapılan hizmetlerin anlatılması konusunda eksik kalındığını söyleyerek başladı konuşmasına. “Yaptıklarımız zihnimizde tutamayacağımız kadar” çok diye devam eden Milletvekili Avcı, “800 metrekare olan kütüphanemizi 8000 metrekareye çıkardık. Eski Atatürk Stadyumu, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi oldu. Bir zamanlar korkudan geçemediğimiz eski fidanlık alanı Dede Korkut Parkına döndü. Eskişehir Teknik Üniversitesi’ni kurduk. İlçeler gençlik, kültür merkezileri ve kütüphanelerle doldu. 15 Milyon harcama yaparak bu yıl okullarımızın fiziki sorunlarını giderdik. Bu yıl Eskişehir’de yurt için başvuran tüm gençlerimizin bu başvuruları yerine geldi.” diye konuştu.

Bunların yanı sora sorunların da bulunduğuna dikkat çeken Avcı, “Sorunlar var evet ama çözümleri de var. Bunları çözecek olanın yine AK Parti olduğunu vatandaşımız görüyor ve biliyor.” şeklinde konuştu.

Avcı’dan sonra söz alan Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise, iktidarın yurt genelinde yaptığı hizmetleri anlatarak, “Masanın değil, sokağın gücüne inanıyoruz” diyerek 16. Seçimden de zaferle ayrılacaklarını öne sürdü.

Toplantı daha sonra soru cevap kısmı ile sona erdi.