31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri (yerel seçimler), Eskişehir Tepebaşı merkez ilçesinde sonuçlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Tepebaşı Belediye Başkanlığını Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Ataç kazandı. Tepebaşı'nda henüz sandıkların %71,89'u açılmasına rağmen Ataç kazanmayı garantiledi.

20 yıl boyunca başkanlık koltuğunda oturan Ahmet Ataç, bu sonuç ile 5. dönemine adım attı. Yeniden Tepebaşı Belediye Başkanı seçilen Ahmet Ataç, şu anki sonuçlara göre %54,1 oy oranı ile 85.010 oy aldı. Ahmet Ataç en yakın rakibi AK Parti Adayı Hamid Yüzügüllü'ye %17 civarında (27.500) oy fark attı. Ataç bu sonuçla Tepebaşı’nda güven tazeledi.

Milletvekili Süllü: "Bakanlık Eskişehir'i Neden Görmezden Geliyor?" Milletvekili Süllü: "Bakanlık Eskişehir'i Neden Görmezden Geliyor?"

Cumhuriyet Halk Partisi ve Ahmet Ataç’ın zaferi ile sonuçlanan Tepebaşı Belediye Başkanlığı seçimlerinde Başkan Ataç’tan sonra en yüksek oyu AK Parti Adayı Hamid Yüzügüllü (%36,73) aldı. İYİ Parti Adayı Şükrü Ketenci %1,54'te, Zafer Partisi Adayı Dilek Bayraç ise %1,96'da kaldı.

Henüz resmiyet kazanmayan sonuçlara göre Tepebaşı’nı bir 5 yıl daha Ahmet Ataç yönetecek.