14 ilçede eş zamanlı gerçekleştirilen Şehir Buluşmaları Eskişehir programının Tepebaşı ayağındaki programa; AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi ve İl Koordinatörü Ayhan Salman, MKYK Üyesi Mehmet Ali Zengin, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız,  İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları, çok sayıda teşkilât mensubu ve vatandaş katıldı.

Çamlıca Mahalle Temsilciliği’nin açılış konuşmasını yapan ve program hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Çizmelioğlu şunları kaydetti:

"2023’e doğru Şehir Buluşmaları Eskişehir Programı kapsamında her ilçemizde programlar yapılmakta. Biz de bu anlamda ‘Hedef 2023’ diyerek, Bismillâh dedik ve başladık. İlk mahalle temsilciliğimizi kısa bir süre önce Sütlüce-Yeşiltepe-Esentepe mahallerimiz için açmıştık. Rabbim nasip etti, bugün de ikinci mahalle temsilciliğimizi Çamlıca Mahallemizde açıyoruz. Durmadan yorulmadan AK Davamız için çalışan, emek veren teşkilât mensuplarımız ve  hemşehrilerimiz ile birlikte ikinci mahalle temsilciliğimizin açılışını gerçekleştirmek için bir aradayız. Bu güzel ve özel günümüze, bizler ile birlikte heyecan ve sabırsızlık ile bekleyen AK davamızın gönüldaşları ikinci mahalle temsilciliğimizin açılışına hoş geldiniz.

“GÜMBÜR GÜMBÜR SAHADAYIZ”

Bugün bu kalabalık bu çoşku gösteriyor ki AK Parti gümbür gümbür sahada... Tepebaşı teşkilatımız ilçemizin her bir köşesin de… Kapı kapı, gönül gönül, meydan meydan sahada olmaya da bundan sonra devam edecektir. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda Allah nasip ederse Tepebaşı'mızın her mahallesinde Mahalle Temsilciliklerimiz olacak, teşkilatıma inanıyor ve güveniyorum. Tepebaşı'mızın her şeyin en iyisine layık olduğunu biliyor ve görüyorum.”