Düzenlenen seminere Yunus Emre MYO Müdürü Prof. Dr. Göksel Arli, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Rüstem Keçili ve Öğr. Gör. Dr. Ümit Yılmaz Yıldız ile birlikte birçok akademisyen ve öğrenci katılım gösterdi.

Mithat Paşa İlkokulu'ndan Emniyete Ziyaret Mithat Paşa İlkokulu'ndan Emniyete Ziyaret

“Bu tarz etkinliklere daha fazla yer vermeliyiz”


Düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Anadolu Üniversitesi Yunus Emre MYO Müdürü Prof. Dr. Göksel Arli, konuşmasında şu ifadelerde bulundu:
“Sektörümüzde çok değerli çalışan mezunlarımızın burada olması çok güzel. Bu tarz etkinliklere daha fazla yer vermeliyiz. İnsanlar mesleğini seçtiğini zannediyor ama öğrenciler bu konuda yeterince bilgili değil. Mezun olduktan sonra nerelerde çalışabilirim? Maddi manevi kendimi nerelerde geliştirebilirim? Bu soruların cevaplanması lazım. İnsanların güzelleşme isteği önce kendisine sonra karşı tarafa karşı güzel görünme, saygı kazanma isteği ile ilgili. Bu nedenle sektörün geldiği nokta belli, daha da ilerleyecek. Çok daha fazla önem kazanacak bir sektör. Burada olmanız kendiniz için çok önemli, mezun olduktan sonra neler yapabileceğinizi netleştireceksiniz.”