Tepebaşı Belediyesi Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkında bu sene 5'incisi düzenlenen, şehrin en renkli festivallerinden Eskişehir Kahve Festivali'nin konuklarından biri de Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç oldu.

Aynı zamanda ev sahiplerinden de olan Başkan Ataç, festivalin 3. gününde alana geldi. Tüm stantları dolaşan, vatandaşlarla ve marka temsilcileri ile sohbet edip fotoğraflar çektiren Ahmet Ataç bir sürede etkinlik kapsamındaki konserleri dinledi. Daha sonra ise hem sanatçı Faruk K.'nın hem de Türk popunun önemli ismi Yonca Evcimik'in sahnesine konuk olan Başkan Ataç buradaki konuşmalarının ardından festivalden ayrıldı. Ataç, festival alanı çıkışında ise Eskişehir Haber Ajansı mikrofonlarına festival hakkında konuştu.

Ahmet Ataç konuşmasında;

Pantomim Gösterisine Büyük İlgi Pantomim Gösterisine Büyük İlgi

"Ben bu festivali ilkinden sonuncusuna kadar takip ettim. İlk günden bu yana çok gelişme olduğunu gördüm. Bugün bu festival Eskişehir'e renk katıyor. Eskişehirlilerin kahve festivaline katılımı müthiş. Tabi Eskişehirliler sanatçılarla eğlenmeyi, paylaşımda bulunmayı biliyor. O nedenle de burada müthiş bir güzelik var.

Organizasyonun düzenlendiği Tepebaşı Belediyesi Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı bize geçtikten sonra önemli bir cazibe merkezi oldu. Tepebaşı'nda belediyemiz ne yapsa vatandaşlarımız isteyerek katılıyor ve tadını çıkarıyor. Bundan da iftihar duyuyorum. Burada belediye başkanı olmaktan da gururluyum.

Eskişehir Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş bir cumhuriyet kenti. Burada vatandaşlarımız ile olmak çok güzel. Bu festival de bunun bir parçası. Bu festivallerin devamını ve sayısının artmasını diliyorum. Burada olduğum için de çok mutluyum.

Ankara'ya mitinge gitmiştim, bir an önce dönüp burada vatandaşlarla birlikte olmak istedim. Festival coşkusunu yaşamak istedim." dedi.

Editör: Buğrahan Doğangil