AK Partili Ünalır'dan 'Anneler Günü' Açıklaması AK Partili Ünalır'dan 'Anneler Günü' Açıklaması

Tepebaşı Belediye Başkanı ve CHP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Ataç seçim çalışmalarını hızlandırıyor. Ahmet Ataç, sahada aktif çalışmalarına devam ederken bir yandan da vatandaşlarla seçim sürecinde daha iyi iletişim kurmak adına çok önemli olan seçim iletişim merkezlerinin de ilkini yarın itibariyle açıyor.

Ahmet Ataç'ın ve partililerin Tepebaşı seçmeni ile bir araya geleceği ve sürekli bir bilgi akışının sağlanacağı seçim iletişim merkezi 10 Şubat Cumartesi günü, saat 14.00'te Hoşnudiye mahallesinde açılıyor. Tepebaşı Belediye binasına yakın bir lokasyona kurulan seçim iletişim ofisinin açılışına CHP'nin Eskişehir'deki üst düzey temsilcilerinin, milletvekillerinin, belediye başkan adaylarının ve vatandaşların yoğun katılım sağlaması bekleniyor.

Tepebaşı'nda uzun yıllardır Belediye Başkanı olan Ahmet Ataç yeni dönemde de kendisine büyük teveccüh gösteren Tepebaşı halkıyla yan yana olmak için 2024 yerel seçimlerinde, seçimi kazanmak adına özverili çalışmalarına devam ediyor. Ataç'ın Hoşnudiye seçim iletişim ofisi dışında farklı lokasyonlara da bu merkezlerden açması bekleniyor.