Ümit Özdağ Eskişehir'deydi Ümit Özdağ Eskişehir'deydi

Uludere Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Bayırlı, Ayşe Ünlüce'nin adaylığını destekleyerek, "1 Nisanda Büyükşehirde bir Ayşe Ablamız Tepebaşı’nda Ahmet Abimiz olacak. Onların yanındayız, yolları açık olsun" dedi.
Ayşe Ünlüce, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Ben de bu toprağın insanlarından birisiyim. Ana ve baba evime hoş bulduk. Cumhuriyetin 100. Yılında kadın  belediye başkan adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. 1 Nisan sabahında hep beraber güzel bir Eskişehir'e uyanacağız" ifadeleriyle duygularını paylaştı. Ayrıca, yakın köylerde Tepebaşı Belediyesi'nin hizmetlerini nasıl getirdiğini şahit olduğunu vurgulayarak, Ahmet Başkan'ın başarılı yönetimine övgüde bulundu.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, “25 yılımız beraber geçti arkadaşlar. Bu köy benim çok sevdiğim bir köy çünkü sevgi karşılıklı. Önümüzdeki 5 yılda Ayşe Başkanla çok daha iyi şeyler yapacağız. Dilimiz aynı, görüşümüz aynı. Ayşe Başkan gittiği yerlerde büyük sevgiyle karşılanıyor çünkü bu toprağın insanı. Biz kimseye kibir yapmadık, üsten bakmadık. Ben her zaman söylerim, halktan kopmayan insanlarız; benim arkamda halk var. Biz vaat etmeyiz, yaparız." dedi.