Tepebaşı Belediyesi, bu sene içerisinde altıncısı hizmete giren Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi'nin resmi açılışını, 28 Şubat Çarşamba günü yaptı. Hüsniye-Recep Uçkan ismini taşıyan bu merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'ne önemli bir katkı sağlayacak.

Özgür Özel: "Gulyabanini Al Biraz da Zenginlerin Kapısına Git" Özgür Özel: "Gulyabanini Al Biraz da Zenginlerin Kapısına Git"

Çarşamba günü düzenlenen törende ayrıca Fevzi Çakmak Belde Evi ve Deneyimli Kafe'nin de temel atma merasimi yapıldı.

Tepebaşı Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışın en büyük örneklerinden olan Belde Evi, Deneyimli Kafe ve Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri'ne bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Hüsniye-Recep Uçkan Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi'nin açılış töreni, 28 Şubat Çarşamba günü saat 16.00'da Fevzi Çakmak Mahallesi Kenan Sokak No 125/A (Limon Eczanesi karşısı) adresinde yapıldı.

Törende söz alan Tepebaşı Belediye Başkan'ı Ahmet Ataç bu merkezi mahalleye kazandıran Uçkan ailesine şükranlarını iletti. Ataç ayrıca törene katılan mahalle sakinlerinin istek ve şikayetlerini de dinledi.

D S C F9225

Başkan Ataç kurdele kesim töreni sonrasında ise vatandaşlarla kucaklaştı ve son olarak Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinden birinin evine konuk oldu.