Başkan Ataç, Eskişehir Üreten Kadınlar Platformu tarafından 650 üretici kadının Adalar mevkiine açtığı stantları ziyaret etti. Her bir stantta üretici kadınlarla sohbet eden Başkan Ataç, her birine bol kazançlar diledi. Kadınların ürettiklerini kazanca dönüştürerek ev ekonomilerine katkı sunmalarının çok önemli olduğunu belirten Başkan Ataç, “Biz Tepebaşı Belediyesi olarak her zaman kadının yanındayız. Onların üretmeleri, ürettiklerini kazanca çevirmeleri kendilerinden çok bizleri mutlu ediyor. 2016 yılında hizmete açtığımız Hanımeli Sokak’ta da kadınlarımız el emeklerini sergileyip, satış yaparak ev ekonomilerine katkı sunuyor. Bu anlamda kadınlarımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi. 

Hacı Adaylarına Yönelik Hazırlık Kursu Hacı Adaylarına Yönelik Hazırlık Kursu

El emeklerini açtıkları stantta sergileyen kadınlar da başta Hanımeli olmak üzere kadınları destekleyici hizmetlerinden dolayı Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti. 

Eskişehir Üreten Kadınlar Platformu Başkanı Neslihan Yürüksoy, birçok dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile platformun kurulduğunu belirterek ziyaretlerinden dolayı Başkan Ataç’a teşekkür etti.