Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kurt, onlarla sohbet edip, istek ve taleplerini dinliyor. Başkan Kurt, son olarak Seyitgazi’ye gitti. Seyitgazi’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kurt, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi 2. Turu için vatandaşlardan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermelerini istedi.

Eskişehir’i ilçe ilçe, mahalle mahalle gezmeyi sürdüren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, vatandaşlarla bir araya geliyor. Onlarla sohbet edip, istek ve taleplerini dinleyen Başkan Kurt,  vatandaşlardan 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi 2. Turu için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermelerini istiyor. Başkan Kurt, son olarak Seyitgazi’ye giderek bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Kurt, burada Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve CHP Seyitgazi İlçe Başkanı İsmet Ayrancı ile bir araya geldi.

 SEYİTGAZİ PAZARINI VE SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Tepe ve Ayrancı ile İYİ Parti Seyitgazi İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Kurt, burada İYİ Parti Seyitgazi İlçe Başkanı Recep Kılıçarslan ve partililerle buluştu. Başkan Kurt’un bir sonraki adresi ise Türkiye Muhtarlar Derneği Seyitgazi Şubesi oldu. Burada Şube Başkanı Erhan Erden ile bir araya gelen Başkan Kurt ve Tepe ardından da Seyitgazi esnafını ve pazarını ziyaret etti. Seyitgazi’de bulunan iş yerlerini ve dükkânları tek tek ziyaret eden Başkan Kurt ve Tepe, esnafa hayırlı işler diledi. Başkan Kurt ve Tepe Seyitgazi Pazarına da giderek, pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Başkan Kurt ve Tepe’ye ziyaretleri sırasında CHP Seyitgazi İlçe Başkanı İsmet Ayrancı ve İYİ Parti Seyitgazi İlçe Başkanı Recep Kılıçarslan da eşlik etti. Başkan Kurt ve Tepe’nin bir sonraki adresi Seyitgazi Sanayi Sitesi oldu. Sanayi Sitesi’nde bulunan dükkânları tek tek gezen Başkan Kurt ve Tepe, esnafa hayırlı işler diledi.

Seyitgazi’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kurt, Seyitgazililerden 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi 2. Turunda Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermelerini istedi.