Hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirmeye devam eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gerçekleştirilen çalışmalarla da yakından ilgileniyor. Sık sık çalışmaları yerinde incelemek için denetimlere çıkan Başkan Kurt, yetkililerden çalışmaların gidişatı ile ilgili bilgi aldı. 

Başkan Kurt, incelemeler kapsamında ilgili başkan yardımcısı ve birim müdürleriyle birlikte ilk olarak Vadişehir’de inşaatı devam eden Odunpazarı Belediyesi Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi’ne gitti. Burada çalışmaları inceleyen Başkan Kurt, yetkililerden yaşlı bakım merkezi ile ilgili bilgi aldı. Başkan Kurt incelemelerin ardından “Hemşerilerimize hak ettikleri hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Planlanan programlar dâhilinde yaptığımız çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Vadişehir Mahallesi’ndeki incelemelerini tamamlayan Başkan Kurt, ardından da Yenikent Mahallesi’ne gitti. Başkan Kurt’un buradaki adresi ise Yenikent Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi inşaatı oldu. Çalışmaları inceleyen Başkan Kurt, yetkililerden Yenikent Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi ile ilgili bilgi aldı