Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan çalışmalarda 4 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 1 pompalı tüfek, 2 bıçak, 8 fişek ele geçirilirken,...

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince düzenlenen uygulamada 353 kişinin ve 548 araç sahibinin kimlik sorgusu yapıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince, halk arasında 'Barlar Sokağı' olarak da bilinen Vural Sokak ve çevresinde yapılan uygulamalarda 105 kişinin ve 3...

ASAYİŞ

Eskişehir Çifteler ilçesinde kasten öldürme suçundan aranan bir şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 22 bin 153 araç kontrol edilirken, 7 bin 620 araç ve sürücüye...

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla şüpheli şahıslara yönelik denetim gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince abart egzoz takılı araçlara yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, 16 araç ve sürücüsüne farklı kural ihlallerinden ceza yazıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan trafik denetimlerinde kusurlu bulunan 47 sürücü ve araca işlem yapıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince yapılan çalışmada birisi kurusıkı olmak üzere tabanca, bıçak ve fişek ele geçirilirken, 10 şüpheliye ilgili işlem yapıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerinin denetimlerinde, 6 bin 462 şahsın ve bin 193 aracın sorgusu ve kontrolü yapılarak gerekli işlemler başlatıldı.

SAĞLIK

Tepebaşı Belediyesi'nin işletmelere yönelik uyguladığı Mavi Bayrak denetimleri devam ediyor.

ASAYİŞ

Eskişehir Valiliği, çocukların dilendirilmesi ve çalıştırılmasına yönelik haziran ayında yapılan denetimler hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de Haziran ayı içinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde 136 adet okul servisi kontrol edilirken, kusurlu bulunan 8 sürücüye para cezası...

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince Millet Bahçesi ve Dede Korkut Parklarında şüphelilere yönelik gerçekleştirilen uygulamada 33 şahsa kimlik sorgusu yapıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de Dede Korkut Parkı'nda şüphelilere yönelik çalışma gerçekleştirilen polis ekipleri 27 şahsa kimlik sorgusu yaptı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince ortak gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 22 bin 39 araç ile sürücü kontrolü gerçekleştirildi.