Ahmet Sivri 1975 yılında Eskişehir’de doğdu. Aslen Çifteler ilçesi Kadıkuyusu Köyü’nden… İlk ve orta öğrenimini Çamlıca’da tamamladı. Bütün hayatı Çamlıca’da geçen Sivri, Ahmet Kanatlı Lisesi mezunu… Daha okul yıllarında çalışma ve iş hayatına başladı. Nakliye ile başlayan ticari hayatı, kömür satışıyla devam etti. İlerleyen yıllarda inşaatlar yapmaya başladı. Sivriler İnşaat olarak Eskişehir’in hemen her noktasında yaklaşık iki bin konut ve işleri yaptı. Batıkent, Aşağısöğütönü ve Ihlamurkent başta olmak üzere devam eden projeleri var.


Baksan Sanayi Sitesi’nde inşaat malzemeleri satışı da yapan Sivri, 2015 yılında Kütahya’nın merkezinde yer alan bir akaryakıt istasyonunu devralarak sektöre adım attı. 2020 yılından itibaren Mondi Mobilya, İstikbal Yatak satışına başladı.
Küçük yaşlarda başlayan yoğun iş yaşamına rağmen sivil toplumla ve siyasetle de ilgilindi. Eskişehir’in en önemli markası Eskişehirspor’da yöneticilik yaptı. MÜSİAD Eskişehir Şubesi’nde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Sivri, çeşitli STK’larda da aktif rol aldı. 


Siyasi yaşamı AK Parti ile başlayan Sivri, 2008 yılında AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığını kuran isimlerden biri… 2009-2011 yılları arasında Tepebaşı İlçe Başkanlığı yaptı. 2011 genel seçiminde milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrılan Sivri, 2014 yerel seçiminde Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. 2014-2019 arasında bu görevini sürdürdü. 2019 yerel seçimlerinde Tepebaşı Belediye Başkan aday adayı oldu.


Sivri, kurulduğu günden bu yana AK Parti teşkilatlarının bütün kademelerinde görev aldı. Sivriler Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan Ahmet Sivri, evli ve beş çocuk babasıdır.