Tepebaşı'dan Gençlere Ücretsiz Danışmanlık Tepebaşı'dan Gençlere Ücretsiz Danışmanlık

24 Derslikli okul inşaatına eski okul levhasının takıldığını gören veliler şunları belirtti;

"Çocuklarımızın iyi bir eğitimin yanında konfor alanlarının da  iyi olması gerekiyordu. Eski okula 605 öğrenci arka tarafta bir yere sığdırılmıştı. Bedenler sığdırmıştı belki ama çocuklarımızın ruhu asla sığmadı. Velilerin rolü ve emeği bu konuda çok büyük. Tüm velilere ulaşmak için mücadele veren ve bizleri bir araya getirip örgütleyen Bilge Hanım, Gamze Hanım, Gülay Hanım, Sanem Hanım, Özlem Hanım gibi ismini hatırlayamadığımız diğer mücadeleci ruhlu velilerimiz sayesinde bu mutlu sona geldik.


Bu mücadelede bizlere destek olan ve desteğini hiç kesmeyen Sayın Ayşen GÜRCAN ve aynı zamanda okulumuz mezunu Sayın Utku ÇAKIRÖZER başta olmak üzere Eskişehir Milletvekillerimizin hepsine ayrı ayrı minnettarız.  Dilekçelerimiz üzerine bize uygun bir okul bulmak için hafta sonu yapımı devam eden tüm inşaatları gezen ve mağduriyetimizin biran önce giderilmesi için ilgili birimlere talimat veren  Sayın Valimiz Hüseyin AKSOY’a  çok teşekkür ederiz.

İnşaat verildikten sonra okulumuz çevresinin balçık ve çamurdu. Bunun üzerine 31 Mart seçimlerinden önce Büyükşehir Belediyesinden asfalt dökülmesi talebimiz oldu. Başkan adayı olarak Sayın Ünlüce, asfalt için havalar ısındıktan sonra döktüreceğini söyledi. Ancak o tarihlerde bizi kırmayıp Okul etrafına kum çakıl döktürmüştü. Bu sebepten dolayı Başkanımız Ayşe Hanıma da çok teşekkür ediyor ve “havalar ısınınca döktüreceğim.” sözünü hatırlatmak istiyoruz.” dediler. 


Ayrıca sözlerine; 


“Unutmadan şunu söyleyelim ki; Okulun geçici tahsisinden sonra okul inşaatının takibini yapan başta okul idarecilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.” ifadesini eklediler. 
 

Editör: Buğrahan Doğangil