Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hakan Yandım bilişim teknolojileri alanında yayınladığı kitaplar ile binlerce kişiye ulaşmıştı. Yetişkin eğitimi alanında yaptığı ulusal ve uluslararası projeler ile Milli Eğitim Bakanlığının dikkatini çeken öğretmene “Yılın Fark Yaratan Öğretmen ödülü” verilmişti. Ayrıca AKS Education tarafından her yıl verilen Küresel Öğretmen Ödülüne de layık görülmüştü. 

Milli Eğitim Bakanlığı ÖBA (Öğretmen Bilişim Ağı) üzerinden 1 Milyon öğretmenin mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimlerde görev alan başarılı öğretmen son olarak 4 Milyon kamu çalışanı eğitiminde görev aldı. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Uzaktan Eğitim Kapısı üzerinden 4 Milyon kamu çalışanına verilen Temel ve İleri Seviye Office eğitimlerinde görev alan başarılı öğretmenimizi eğitim sistemine katkı sağlamıştı.

Başarılı öğretmen Şubat ayında yayınladığı son 3 kitabıyla birlikte toplamda 11 kitaba sahip oldu. Bu 3 kitabın ön satış gelirinin tamamını depremden etkilenen vatandaşlarımıza bağışladı. Ayrıca internet üzerinden yayınladığı form ile depremden etkilenen öğrencilere internet üzerinden ücretsiz bilişim eğitimleri vermeye başladı.