Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği (ESMİAD), 6 Şubat'ta yaşanan korkunç deprem felaketinin yılddönümünde bir anma mesajı yayımladı.

Milletvekili Süllü: "Bakanlık Eskişehir'i Neden Görmezden Geliyor?" Milletvekili Süllü: "Bakanlık Eskişehir'i Neden Görmezden Geliyor?"

ESMİAD Başkan Yardımcısı Furkan Sürücü imzası taşıyan anma mesajında;

"

Asrın Felaketi olarak anılan ve aziz milletimizin her ferdinin yüreğinde hissettiği büyük bir acı yaşatan 6 Şubat depreminin yıldönümünde, depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, bu büyük afette yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza sabırlar diliyorum.

Depremin ilk anından itibaren devlet ve millet olarak acıyı birlikte omuzladık. Yaralarımızı beraberce sardık. Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştürdük. Kadınıyla erkeğiyle genciyle yaşlısıyla maddi ve manevi olarak deprem bölgesindeki yaraların sarılması için çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Devletimiz, hasarların bir an önce giderilmesi için var gücüyle çalışırken, ESMİAD olarak bizler de deprem bölgesindeki yaraların sarılmasına katkı sağlamaya devam ediyoruz." ifadelerine yer verildi.