Eskişehir Sanayi Odası (ESO), üyeleri ile birlikte Eskişehir'deki belediye başkan adaylarına ve meclis üyesi adaylarına verilmek üzere bir anket düzenledi ve sonuç raporu hazırladı.

Milletvekili Dönmez’den Günyüzü’ne Ziyaret Milletvekili Dönmez’den Günyüzü’ne Ziyaret

Eskişehir'deki sanayicilerin, üreticilerin ve çalışanların sorunları ile taleplerini içeren bu anket çalışmasının sonuç raporunu ESO Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, resmi X hesabı vasıtası ile kamuoyunun bilgisine sundu.

Kesikbaş;

Kesikbaş'ın bu paylaşımı sonrasında kendisine ilk cevap CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce'den geldi. Ayşe Ünlüce resmi X hesabından, Kesikbaş'ın açıkladığı bu çalışma ve rapordan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve;

"Sayın Başkanım, öncelikle sizi ve ekibinizi bu anlamlı çalışma için kutluyorum. Anketin detaylarını görüşmek üzere en kısa sürede bir araya gelmek isterim. Sanayimiz, sanayicilerimiz ve sizlerle birlikte çalışan emekçilerimiz bizler için çok değerli. Birlikte iş birliği içerisinde güzel çalışmalara imza atacağımıza yürekten inanıyor, saygı ve sevgiler sunuyorum." dedi ve çalışmanın detaylarını incelemek adına Celalettin Kesikbaş ile bir an önce bir araya gelme talebinde bulundu.