Aksoy Haberleri

Aksoy haberleri ve güncel Aksoy gelişmeleri, Aksoy ile ilgili tüm video, Aksoy fotoğrafları ve Aksoy haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Yunus Emre Kültür ve Sanat Haftası'yla alakalı bir mesaj yayımladı. Eskişehirlileri, Yunus'u okumaya, anlamaya ve anma...

GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde 2 polisin şehit olduğu olayla ilgili baş sağlığı mesajı yayınladı.

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından düzenlenen ‘Eskişehir 3'üncü Kitap Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Eskişehir'de Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, "İlimizin turizm sektörünün daha ileri seviyelere taşınması noktasında çalışmalarımıza devam etmekteyiz." dedi.

GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Şehit Piyade Er Tarık Tarcan’ın ve Gazi Süleyman Efe'nin evlerini ziyaret ederek ailelerin Ramazan Bayramını kutladı.

GÜNDEM

Eskişehir'de düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Vali Hüseyin Aksoy, "Tüm Eskişehirlilerin bayramını yürekten kutluyorum, sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyorum." dedi.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM

Vali Hüseyin Aksoy Kırım Tatar Türkleri ile iftarda yemeğinde bir araya geldi.

GÜNDEM
GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

SAĞLIK

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un öncülüğünde başlatılan ve 51 bin 210 kadının hayatına dokunulan Eskişehir Kadın Sağlığı Eğitim...

POLİTİKA

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, GAMER personeli ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

GÜNDEM

Eskişehir'de 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde yapılması amacıyla düzenlenen “Seçim...

EĞİTİM

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen ‘İlk Yardım Farkındalık Eğitimi Protokolü’ imza töreni gerçekleştirildi.