Araç Haberleri

araç haberleri ve güncel araç gelişmeleri, araç ile ilgili tüm video, araç fotoğrafları ve araç haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 351 bin 734 ’e ulaştı.

YAŞAM

Eksperix Kurumsal Oto Ekspertiz Genel Koordinatörü Alperen Temizyürek: “Yeni nesil araçlarda teknolojik akşamlarının kontrol edilmesi gerekiyor.”

ASAYİŞ

Eskişehir’de park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis tarafından çalıntı olduğu tespit edilen motosiklet, sahibine teslim edildi.

GÜNDEM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 349 bin 724 ’e ulaştı.

YAŞAM

Eskişehir'deki bir ara sokakta yol ortasına bilinçsizce park edilen araç trafiğin akışına engel olurken, diğer sürücülere gergin anlar yaşattı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan abart egzozlu araç ve hatalı paklanmalara yönelik yapılan denetimlerde 11 sürücü ve 147 araca işlem yapıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince ortak gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 22 bin 39 araç ile sürücü kontrolü gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de trafiğe kapalı alana giren 30 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne polis ekiplerince cezai işlem uygulandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de görüşü engelleyecek şekilde duman çıkartan bir araca polis ekiplerince, işlem yapıldı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de 11 aracın lastiklerini kesen şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de dönüş yapmak için yavaşlayan hafif ticari araca bir otomobilin arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil site duvarına çarptıktan sonra takla attı. Sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, duvardan kopan demir...

YAŞAM

Eskişehir’de otomobil tamir ve bakım ustalığı yapan Osman San, yaz sıcaklıklarında araçların zarar görmemesi için yapılması gerekenleri anlatarak, vatandaşları uyardı.

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince halkın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla belli bir bölgede şüphelilere yönelik yürütülen uygulamalarda 36 şahsa ve 21...

ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince abartılı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara yönelik yapılan denetimlerde toplam 739 bin 439 TL cezai işlem...