Cezaevi Haberleri

cezaevi haberleri ve güncel cezaevi gelişmeleri, cezaevi ile ilgili tüm video, cezaevi fotoğrafları ve cezaevi haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda yakalanan şüphelilerden 18'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Eskişehir'de jandarma ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalarda 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de 20 ayrı suçtan kaydı ve 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

Eskişehir’de Hüseyin Koç’un çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybetmesiyle ilgili görülen davada 5 kişiye ceza yağdı.

ASAYİŞ

Eskişehir’de 19 ayrı suçtan kaydı bulunan ve 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası alan firari şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı.